Leányvállalataink

Takarékbank

Takarékbank

Az országi ötödik legnagyobb hitelintézeteként ötvözi a takarékszövetkezetek másfél évszázados hagyományait a korszerű, innovatív kereskedelmi banki gyakorlattal.

MTB Zrt.

MTB Zrt.

Az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. a Takarék Csoport irányító szervezete, feladata a Csoport tagjainak versenyképes és prudens működésének biztosítása.

Takarék Lízing

Takarék Lízing

A Takarék Lízing Zrt. zárt és nyílt végű ingatlanlízing konstrukciói elérhetőek lakossági és vállalati ügyfeleknek egyaránt.

Takarék Ingatlan

Takarék Ingatlan

A Takarék ingatlan Zrt. értékbecslői hálózatának területi lefedettsége biztosítja a megfelelő szakmai hozzáértést és a piaci rálátást, valamint a piac változásainak folyamatos nyomon követését.

Takarék Jelzálogbank (HU)

Takarék Jelzálogbank (HU)

A Takarék Jelzálogbank Nyrt. Magyarország úttörő jelzálogbankja. Tevékenységének fókuszában partnerbank-refinanszírozás illetve jelzáloglevél-kibocsátás áll.

Takarék Jelzálogbank (EN)

Takarék Jelzálogbank (EN)

Takarek Mortgage Bank Co. Plc. is the pioneer mortgage bank of Hungary. The company’s purpose is to refinance its partner banks and issue covered bonds.

Takarék Index

Takarék Index

A Takarék Index Magyarország legelső lakásárindexe, amely 2009-ben mutatkozott be, és 1998-ig visszamenőleg méri a lakásárak változását országos és helyi szinten is.

Takarék Faktoring

Takarék Faktoring

A Takarék Faktorház a rövidlejáratú finanszírozás speciális formájával áll az ügyfelek rendelkezésre.

Takarék Központi Követeléskezelő Zrt.

Takarék Központi Követeléskezelő Zrt.

A Takarék Központi Követeléskezelő Zrt. a Takarék Csoport tagjaitól és más pénzügyi intézményektől megvásárolt lakossági, vállalati, ezeken belül fedezett és fedezetlen portfolió érvényesítésével foglalkozik.

KIEMELT SZOLGÁLTATÁSAINK

Takarékbank Private Banking

Takarékbank Private Banking

KÖZÖSEN AZ ÉRTÉKEKÉRT!

A személyi bankár szolgáltatástól az exkluzív befektetési és vagyonkezelési megoldásokig mindenben számíthat ránk!

Takarékbank Premium Banking

Takarékbank Premium Banking

EGY KÜLÖNLEGES KAPCSOLAT!

Elsőbbségi kiszolgálás – legyen ez egy hosszú, kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolat kezdete!

INTEGRÁCIÓS PARTNEREINK

SZHISZ

SZHISZ

Az SZHISZ feladata a szövetkezeti hitelintézeti együttműködés megújítása, az integráció működésének szabályozása és irányítása, valamint az intézményvédelmi feladatok ellátása.

Tőkefedezeti Közös Alap

Tőkefedezeti Közös Alap

A Szövetkezeti Hitelintézetek Tőkefedezeti Közös Alapja a Magyarországon működő szövetkezeti hitelintézetek, az Integrációs Szervezet és az MTB Zrt. tagságával működő közös biztonsági alap.