Plusz erősítés az élményekkel teli mindennapokhoz

Takarék Lakossági Lekötött Betét - Takarék Csoport

Válasszon fix kamatozású lekötött betétet egyszeri, vagy folyamatos lekötésben bankszámláján lévő megtakarításához.

A betétlekötés feltétele, hogy rendelkezzen a Takarék Csoport azon tagjánál lakossági fizetési bankszámlával, ahol a betétlekötést – a számláján elérhető összeg erejéig – kezdeményezi1.

 

 

Választható Futamidők:

 

HUF, EUR és USD devizanemben is:

  • 1, 2, 3, 6 és 12 hónap

 

 

A betétlekötés előnyei:

 

  • Fix kamatozás, az összeg függvényében eltérő mértékű kamatláb mellett2.

A fizetési számla devizanemétől függően HUF, EUR és USD devizanemben is elérhető.

 

 

Betétlekötési módok:

 

  • Egyszeri lekötés3

A lekötni kívánt összeg az Ön által választott futamidőre kerül lekötésre, majd a lejárat napján mind a tőke, mind pedig a kamat, a kapcsolódó bankszámlán kerül jóváírásra.

 

  • Folyamatos (rulírozó) lekötés3

A futamidő végén, a betét automatikusan újra – a kamattal növelt összeggel, vagy anélkül - lekötésre kerül.

 

 

Kamatszámítás módja:

Kamat = Tőke x kamat% x naptári napok száma / 365 nap x 100

 

 

1 A lekötéskor elhelyezhető minimális és maximális betétösszeg a mindenkori hirdetményben kerül meghatározásra

2 Futamidő alatt nincs lehetőség a lekötött betét összegének emelésére, vagy – teljes megszüntetése nélkül - csökkentésére (részfeltörésre). A lekötött betét csökkentése lejárat előtt kizárólag a betét teljes megszüntetésével (feltörésével) lehetséges.

Ügyfél által opcionálisan választható, hogy a betét lejáratakor, a lekötött betét tőkeösszege a kamattal növelten kerüljön ismételten lekötésre vagy csak a tőke kerüljön ismételten lekötésre, a kamat pedig a kapcsolódó bankszámlára kerüljön átvezetésre.

 

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és a betéti szerződés részleteit a Takarék Csoport Lakossági Betéti termékek Hirdetménye, az Alaphirdetmény fizetési számlákra és betétekre vonatkozóan, a Takarék Csoport Pénzügyi Szolgáltatási Üzletszabályzata és a Takarék Csoport Fizetési számlák és fizetési számlákhoz kapcsolódó betétek Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák.

 

A Takarék bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

   


Kapcsolódó dokumentumok:

Felhívás Kötelező Ügyfél-átvilágításról

Tisztelt Ügyfelünk!


Tájékoztatjuk, hogy a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017.évi LIII. törvény szerint a Hitelintézeteknek 2019. október 31. napjáig kell elvégezniük valamennyi meglévő Ügyfelük tekintetében az ismételt ügyfél-átvilágítást! Kérjük, hogy amennyiben az Ön esetében ez nem történt még meg, olvassa el részletes tájékoztatónkat az alábbi gombra kattintva!

 

Részletek